Kun koronapandemia sulki maailman ja matkustus loppui, Lojer Oy:n markkinoinnissa ja myynnissä otettiin nopeasti käyttöön uudet keinot. Paukkuja suunnattiin online-markkinointiin ja tuotteille alettiin järjestää koulutuswebinaareja. Ennätyshyvä tilauskanta osoittaa nyt, että asioita on tehty oikein.

Lue lisää

Frisbeekiekkoja omalla reseptillä, omasta tehtaasta

Frisbeegolfin suosio on hurjassa nosteessa, ja lajia kehitetään vahvasti tamperelaisvoimin. Jussi Meresmaan yritys Spin18 suunnittelee frisbeegolfratoja ja valmistaa frisbeekiekkoja omassa tehtaassa. Yritykset juuret ovat Meresmaan vanhempien autotallissa Tampereen Korkinmäessä.

Lue lisää

Hallituspaikka – uusi tapahtuma yrityksille ja hallitusosaajille

Näkökulmia tulevaisuuteen, eri alojen asiantuntemusta ja uutta osaamista hallitustyöskentelyyn. Kaikkea tätä on luvassa yrityksille ja hallitusosaajille kohdennetussa Hallituspaikka 2022 -tapahtumassa ensi helmikuussa.

Lue lisää


Kunnianhimoa ja tosiasioita

Toisen koronavuoden kääntyessä loppusuoralle on paikallaan katsoa kuluneen vuoden ilmiöitä. Kesän jälkeen alkanut yhteiskunnan avautuminen on sujunut ilman suurempia ongelmia.

Lue lisää

Hallitustyö kriisin jälkeen

Kun koronakriisi on ainakin osittain helpottanut, on hyvä hetki pohtia, mitä ”täydellisestä myrskystä” olisi syytä ottaa mukaan hallitustyöhön. Suurin opetus liittynee hallituksen rooliin, kykyyn johtaa huomista, rakentaa skenaarioita ja johtaa datalla.

Lue lisää

Rekrykoulutuksessa oli tilanteita ja tunnelmaa kuin Hakametsän paikallispelissä

Konepajakoulukonseptiin ideoitiin keväällä 2021 rekrytointikoulutuspilotti, jossa oli yhtä paljon toimijoita kuin Hakamettän paikallispelissä kentällä ja yhtä paljon vaiheita kuin vaihtoja pelissä.

Lue lisää


Markkinointi ja myynti

laki & talous

Markkinointi on johdon asia

Keskuskauppakamarin selvityksen mukaan markkinoinnin ammattilaiset ovat aliedustettuina pörssiyhtiöiden hallituksissa.

Lue lisää

Varaudu sopimuskumppanin maksuvaikeuksiin etukäteen

Vaikka koronapandemian pelättiin kasvattavan yritysten konkursseja, tilastojen valossa näin ei ole käynyt. Aloitettuja konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyjä on itse asiassa vähemmän verrattuna pandemiaa edeltävään niin sanottuun normaaliin aikaan.

Lue lisää


Yritykset kertovat

TOMMY HILFIGER IDEAPARK
auttaa valinnoissa

Oli kyseessä sitten oma pukeutumisesi tai vaikka henkilökunnan muistaminen, uudet työasut tai yhtenäinen pukeutuminen yritystapahtumiin, Ideaparkin Tommy Hilfigerillä autamme tuotteiden valitsemisessa – liikkeessämme et ole koskaan yksin valintojesi kanssa.

Lue lisää

Sisäinen viestintä nousee pilveen

– Paperilapuista, listoista ja erilaisista excel-koosteista halutaan päästä yrityksissä eroon ja keskittää samalla kaikki viestintä pilveen. Välittömät ja välilliset säästöt voivat olla yhteensä jopa kymmeniätuhansia euroja vuodessa, kertoo yritysviestinnän konsultti Jukka Viitala PalveluPisara Oy:stä.

Lue lisää

TilaCenter rakentaa älykkäitä toimitiloja Hervantaan

Huppionmäen teollisuusalueen uudet hallit on suunniteltu pienyrityksille. Kankaanpääläiset yrittäjät valitsivat Hervannan sen sijainnin vuoksi.

Lue lisää